Unio Mystica on uuden ajan kirjakauppa, josta löytyy kirjallisuutta kokonaisvaltaisesta terveydestä, mystiikasta, idän henkisyydestä, myönteisestä ajattelusta, henkisestä kasvusta ja rajatiedosta. Meillä on suuri valikoima tarot- ja oraakkelikortteja, kiviä, kristalleja, koruja, lahjatavaroita ja suitsukkeita. Saamme jatkuvasti valikoimaamme uusia tuotteita – tervetuloa löytöretkelle! :)

Maksutavat: Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. 

Toimitus: Lähetämme tuotteet yleensä seitsemän päivän sisällä Postin välityksellä. 

Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Tuotteen on oltava alkuperäispakkauksessa, käyttämätön ja myyntikelpoinen.  Maksamme tuotteen hinnan takaisin tilillesi. Asiakas vastaa palautuksen postikuluista.

Henkilötiedot: Emme luovuta mitään henkilötietojasi kolmannen osapuolen käyttöön.

Unio Mystica, Yrjönkatu 8, 00120 Helsinki

Myymälän aukioloajat:

maanantai – perjantai

klo 11 – 18

lauantai

klo 11 – 14

sunnuntai

suljettu